SERVEIS EDUCATIUS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Diga'ns què necessites i nosaltres dissenyem una activitat a mida per la teva escola! El rigor, l'autoavaluació i la qualitat, acompanyen totes les nostres propostes!

MENJADORS ESCOLARS

Convertim l'espai de dinar en un espai educatiu i significatiu. Fomentem els hàbits saludables, potenciem les competències emocionals i treballem amb valors!

EIXAM ENGLISH ACADEMY

A través de jocs, dinàmiques, cançons, materials audiovisuals, stories, role playings..., transformem les classes convencionals en aventures apassionants!

CAMPUS D'ESTIU, PRIMAVERA I HIVERN

Dissenyem casals d'estiu, hivern i primavera que esdevenen significatius per a tots els participants. Combinem el lleure i l'eduació en valors i aconseguim experiències innoblidables!

GESTIÓ DE FESTES D'ANIVERSARI

Volem ser a la seva festa d'aniversari per posar la cirereta del pastís! Monitors qualificats, amb mil recursos i jocs que faran que sigui un aniversari innoblidable!

FESTES DE FINAL DE CURS

Treballem per tal que la festa de fi de curs, estigui a l'alçada de l'esforç de tots els nens i nenes durant l'any escolar. Ens encarreguem de tot perquè tu la puguis viure del tot!

FORMACIÓ PER EMPRESES

El lleure no és només cosa de petits si entenem que tots els adults portem un nen dins! Oferim activitats que apropen les relacions entre treballadors! Aire per seguir!

ASSESSORAMENT EDUCATIU

Som pedagogs i això ens permet analitzar i avaluar les intervencions educatives amb la finalitat de millorar-les. Oferim un punt de vista extern per entrar a l'interior del tot plegat!

XERRADES EDUCATIVES

Busques alguna xerrada dirigida a les famílies, monitors/es i mestres o qualsevol col·lectiu que treballi en el món de l'educació? Nosaltres tenim propostes!

Vols més informació? Estarem encantats de parlar amb tu!